Használjam ezt a guttalax hashajtót?
Próbáld meg jobban kezelni a stresszt. Mozogj/sportolj többet, az is segíthet a stresszes időszakban. Este hallgass nyugtató zenét lefekvés előtt vagy alvás alatt.
Esetleg ha gyors megoldást akarsz egyél vagy igyál olyan ételeket/italokat amitől rád jön a szapora. Neten biztos találsz tuti tippeket.
Hashajtót csak végső esetben, amikor már tényleg semmi nem válik be. Ezt persze minél ritkábban próbáld, mert hosszútávon nem kifizetődő (nem feltétlen anyagilag :) ).
Ha már idáig fajult a dolog, hogy hashajtót próbálj ki, akkor se a guttalaxot, hanem a Dulcolaxot. Leveles, tablettás dolog, talán 2 bogyó kell és 6-8 óra után hat.
Megjegyzem rohadtul fájdalmas tud lenni ez, szóval próbáld kerülni a hashajtót és első 2 verzióval próbálj segíteni magadon.
(Háziorvoshoz is mehetsz persze, de gondolom nem ilyen jellegű választ vársz.)
Ne ilyen kémiai anyagokat használj. Nekem már nagyon régóta van problémám az ürítéssel, először Guttalax, Dulcolax meg Szűzteát próbáltam. Ideig óráig használtak is. De egyszerűen hozzászokik a szervezeted. Én nekem nemrég ajánlotta kolléganőm a következőt: Wörishonefer Darmpflege - gyógynövények összenyomorítva. Viszont semmi szintetikus nincs benne. Link: [link]
Dmben lehet kapni 1.299-ért. Csodaszer. Én kb 2 hete kezdtem el szedni, azt írják napi 1-2 szem. Én a 2-őt csak akkor ajánlom, ha már több napja nem megy egyáltalán. Egyéb esetben napi 1. Este ha viszonylag gyorsan feldolgozza a szervezeted, reggel ha olyan mint az enyém és mozgás is szükséges, hogy beindítsa.
Ja és egy jó tanács - mikor beveszed próbáld meg minél gyorsabban :) Nagyon rossz az íze, sok sok vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!