Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Biztosan kihajt mindent?

Biztosan kihajt mindent?

Figyelt kérdés
Ha megeszek egy zacskó chpipszet, 3 óra múlva megiszok gey adag keserűsót, akkor 2 óra múlva a chips is kijön?
2009. dec. 10. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Mi az a gey?

Miért eszed meg, ha azt akarod, hogy kijöjjön?

2009. dec. 10. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Mer anorekszijás.
2009. dec. 10. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
áááh...:D nevetséges. nembír ellenállni a csipsznek, ezért megakarja zabálni, majd utána megszabadulni tőle. szánalmas..:D
2009. dec. 10. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem is ettem chipszet, CSAK PÉLDÁNAK HOZTAM FEL. Csak a keserűsó "hatásosságára" voltam kiváncsi. Azért kösz a válaszokat, meg hogy ilyen könnyen kitalálnak egyesek dolgokat internet távlatból.
2009. dec. 10. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Műtétek előtt szoktak az embernek keserűsóoldatot adni, de nagyon töményen, én is kaptam, és mondhatom, hogy még az előző nap evett étel is kijött belölem!!! Kukorica... :)
2009. dec. 11. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

az előző hozzászólónak van igaza!!!van ami meg sem emésztődik,hanem jön ki úgy ahogy bement :)))

ha pedig anorexiás a kérdező személy,akkor sajnálom őt és aki leszólja ezeket az embereket,azokat pedig messze elítélem,tudniillik ez egy betegség és aki ezt teszi magával az nem 'direkt' teszi és nem csupán arról van szó nála,h 'nem képes magának nemet mondani'...csak sajnos v. nem sajnos ezt azok,akik nem járnak ebben a cipőben,nem fogják föl.

2010. febr. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!