Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 19,5-ös BMI szerintetek sok?

19,5-ös BMI szerintetek sok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg nem, de olyan idegesítő, hogy hízókúráztam, és egyre vastagabb a combom, nő a fenekem, bár nem nézek ki kövérnek, de zavar...és felülre alig jön valami, pedig ott meg kiáll a bordám... Mit csináljak? Fogyjak le, hogy vékonyabb legyen a combom, vagy ez szép szerintetek? Egyébként csomót sportolok, szóval nagyon izmos is a lábam.
2014. febr. 20. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem "szerintetek" kérdése. Le van írva, hogy mi normális, mi nem. 18-25-ig normális, de nyilván a 18 közelebb van a kórosan soványhoz, a 25 meg a túlsúlyoshoz.

Szerintem fordulj pszichológushoz, mert ez a hízókúráztam-fogyjak le hozzáállás eléggé betegesnek tűnik. Lehet, hogy még nincs bajod, de előbb-utóbb lesz.

2014. febr. 20. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

A BMI egy szinte használhatatlan valami. Nem egyforma a csonttömeg, az izom, a zsír, mind más. És hiába jó a BMI-d, ha löttyedt a feneked, és hiába mondja azt, hogy sok, ha nehéz csontozatú vagy rengeteg izommal.

Nem mindegy, hogy mit eszel, és milyen mozgást végzel, és azt is jó lenne tudni, hogy nő vagy férfi vagy, hány éves, stb.

2014. febr. 20. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok, 170 cm, 56-57 kg. Hetente 3-4x járok futni, plusz sokat gyalogolok és tornázgatok. Enni sajnos nem mindig eszem egészségesen, mert rengeteg benne az édesség... De izmos vagyok.
2014. febr. 20. 15:37
 4/4 Szintiszoli123 ***** válasza:

A BMI valóban semmit sem ér. A testkompozíció számít.

Kéne valami sport a felsőtestedre is: súlyzós edzés. Nem kell durva dolgokra gondolni.

Tegyél föl képet. Megmondjuk, mi a helyzet.

2014. febr. 20. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!