Vazulnéni kérdése:
Lehet tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Csinálni szeretnék egy ilyen mersz vagy mersz videót, és haverom mondta, hogy csináljak Fahéj-kihívást (megenni egy teáskanál fahéjat) és igyak citromlevet. Lehet bárem valami bajom tőle.*bármi#citronlé
2014. febr. 19. 22:36
1/12 anonim válasza:
Természetesen igen!
A fahéj nagyon apróra van őrölve, ez kiszáríthatja a szádat...
ha így lenyeled (akár citromlével) köhögőgörcs fog el, vagy akár meg is tudsz fulladni!
De attolmég kipróbálhatod kicsiben, amitől nem lesz nagyob bajod csak hogy lásd.
Egyébként én se próbáltam még, de még 14éves fejjel is ki akarom, bár tudom hogy mi lesz a következmény.
Lehetőleg ha nem is szülői, de valami felügyelet mellett tedd.
2/12 anonim 

válasza:

Belehalhatsz, de nem tul valoszinu. En nem probaltam ki, de a tudodnek egeszen biztosan nem tesz jot. Szoval valojaban semmi kulonosebb bajod nem lesz tole, valoszinuleg.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hagyjam?
2014. febr. 20. 06:51
4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy azért írtam ki a kérdést, mert valahol azt olvastam, uogy a citromlé marja a gyomrot. Nem tartom túl valószínűnek...
2014. febr. 20. 06:54
5/12 A kérdező kommentje:
Ja és a kettő külön-külön van, nem fahéjat akarok citromlével enni. Aki látta FollowAnna Vigyázz...Kész...Mersz videósorozatának a 3. Részét, abban is csinált Fahéj-kihívást, és semmi baja nem lett tőle.
2014. febr. 20. 06:59
6/12 anonim 

válasza:

Tudod te milyen szar a fulladásos halál?
7/12 anonim 

válasza:

Hülyeségre mindig időt kell szakítani.
Ki ne hagyd, fontos dolog ez.
8/12 A kérdező kommentje:
Mivel még ne fulladtam meg, nem tudom, de nem is szeretném megtudni.. Utolsónak üzenem, hogyy pont ezért kérdeztem meg, mert nem akarok hülyeséget csinálni.
2014. febr. 20. 15:35
9/12 anonim 

válasza:

Magyarán tényleg azt kérdezed, hogy csinálj-e értelmetlen baromságot?
Evidens a válasz, ne csinálj.
Mi haverokkal megcsináltuk, de nem azért mert ezt morálisan jónak tartottuk, hanem mert mert mi lehetünk állatok. De ettől még nem ajánlott :)
10/12 A kérdező kommentje:
Én sem tartom ezt jó dolognak. :D Na ha Te is megcsináltad, akkor végképp ne ossz ki. :D Amúgy köszi, akkor szerintem inkább hagyom
2014. febr. 20. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!