Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most lesz valami bajom töle?...

Most lesz valami bajom töle? XDDDD

Figyelt kérdés
Szóval ma ettem kalácsot és miután megettem észrevettem hogy kicsit lepetézett 1 légy rá!! Én meg megettem nem figyeltem...Ettől lesz valami bajom? :D
2014. jan. 14. 21:48
 1/9 SylwerStone ***** válasza:
Kikelnek benned és megesznek belülről.
2014. jan. 14. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:

XD msot te nyertél ez jó vicc volt :D

De most komolyan kérdem:D Ne aggódjak? :D

2014. jan. 14. 21:55
 3/9 SylwerStone ***** válasza:
Nem
2014. jan. 14. 21:57
 4/9 tetro ***** válasza:
Láttad a Légy című filmet? Abban ez történik a csávóval. Legalábbis valami hasonló. Hát nem túl szép a vége...
2014. jan. 14. 21:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Jólvan :DDD Viccesek vagytok am köszi XDDDD
2014. jan. 14. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
A gyomorsavad jó esetben már elintézte.
2014. jan. 14. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

A légypete/lárva tiszta protein. Gyakorlatilag megemészted.

A kalácsban viszont.. tudod a búza egy olyan növény, hogy abban is van protein.. hmm.. főleg a nemesített fajtákban, még több is van.

Mondjuk a búza arra használja a fehérjéit, hogy védekezzen velük, fogak és karmok (vagy géppuska) híján. Ezek a proteinek (nevezzük most búzacsíra agglutinineknek) szépen tönkreteszik a bélfaladat, átjutnak rajta és szervi károsodásokat, gyulladásokat okoznak. Te azt veszed észre, hogy a gyulladások miatt elkezdenek fájni az ízületeid, meszesednek el az ereid esetleg hormonzavarod van vagy idegrendszeri problémád.

Tehát igen, határozottan lesz bajod tőle, de nem egy adagtól és nem most, hanem hosszabb távon.. 30-50 éves kor körül, addig max. kicsit fáj néha a has, ilyen általános hasi panaszok lehetnek, oda se szoktunk figyelni rájuk :)

2014. jan. 15. 08:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Jézusom amugy nagyon kicsi volt rajta...Akkor most mivan???? Menjek dokihoz vagy mi a rák?
2014. jan. 15. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha komolyan kalácsot eszel, akkor 30-40 éves korodra úgyis rendszeresen járni fogsz orvosokhoz, gyógyszerekért. Gondolom fiatalabb vagy még, még ráérsz :D
2014. jan. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!