Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a prolbéma és hogy...

Mi lehet a prolbéma és hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Eszek elég rostot és minden nap végzek testmozgást,legalább fél órás aktívan,mégis csak 2-3 naponta van székletem.Eszek eleget is,szóval az nem opció,hogy nincs mit ürítenem.

mit tegyek...

2014. febr. 8. 05:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia... nem tudom kávézol-e ..reggel felkelés után egy kis lájtos tejeskávé... fél óra sem kell és van hatás. Amióta én is ezt iszom...jobb ha fél órán belül nem indulok útra. 1 próbát megér. Több legyen a tej...
2014. febr. 8. 06:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha normálisan étkezel,mozogsz,elég folyadékot iszol,akkor nincs semmi baj azzal,hogy csak 2-3 naponta van székleted. Vannak olyanok ,akiknek lassabb az anyagcseréjük. A normális székletürítés, egyéb panaszok nélkül napi 3 és heti 3 között van.
2014. febr. 8. 07:24
 3/5 Szintiszoli123 ***** válasza:
#2-nek van igaza! Bár én nem tudom elképzelni, hogy csak 3 naponta legyen, ha a súlyod rendben, a széklet állaga és mennyisége rendben, akkor ez van és minden OK. Ha a belső szervekkel minden OK, akkor nem kell magad meghajtatni (ahogy #1 tanácsolja), csak azért, hogy legyen valami. Nem marad benn, aminek ki kell jönnie
2014. febr. 8. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Van rajtam 7 kg felesleg :/ de idegesít mert régen rendszeres és több volt
2014. febr. 9. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ember változik,az emésztésétől kezdve a nőknél a menzeszig,de még a haj,köröm sem nő egész életen keresztül ugyanúgy. Ha nincs panaszod mellet semmi gond nincs ezzel.
2014. febr. 9. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!