Mit javasolnátok nekem reggelire?
Figyelt kérdés
Ébredés után pár óráig nagyon finnyás a szervezetem, és a kenyérféléket egyszerűen nem tudom megenni. Túl száraznak érzem, egy falattal percekig szenvedek, és nem esik jól.
Szóval eddig a reggelit kapásból kihagytam, most azonban keményebb melóm van és úgy érzem szükségem lenne rá, néha összedobok egy tojásrántottát, de azért mégsem csinálhatok minden reggel azt (jelenleg gabonapehelyre esett a választásom, de ettől valamivel táplálóbbra vágynék).
Szóval, tudnátok javasolni nekem ennek fényében tápláló reggelire valókat?
Előre is köszönöm!
2014. febr. 3. 19:30
1/1 anonim válasza:
tejbedara :)) bár nem épp férfias reggeli:) (gondolom pasi vagy?) oké írtad hogy kenyérféléket nem nagyon bírod, de próbáld meg kakaóval, vagy tejeskávéval megenni a kuglófot vagy más péksütit... az szerintem reggelire nagyon finom :)) ha van mellé valami finom ital akkor nem olyan száraz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!