Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki a franc csinálja és miért...

Ki a franc csinálja és miért jó nekik?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan cikket látok, hogy ez meg az mennyire rossz és káros. Benne egy csomó szöveg arról, hogy milyen teszteken bukott meg... stb stb.

VISZONT mikor beírom az anyag nevét a keresőbe és kihoz egy hivatalos oldalt akkor ott az van, hogy nem is káros, meg, hogy napi x mennyiség még nem okoz problémát. Vagy olyan is van amit nem is teszteltek még.

A cikkek meg arra hivatkoznak, hogy 2-3 teszten is átesett...

Ha ez a sok cikk igaz lenne akkor kb. 2-3 kaját ehetnénk, akkor meg belehalnánk a vitamin és ásványi anyag hiányba!

2014. febr. 1. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked már megártott. Ennyit elértek. Élvezik, hogy téged bosszantanak. Ilyenek ezek. De neked olyan éles szemed meg eszed van, hogy rájöttél.
2014. febr. 1. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Biztos nem csak én jöttem rá, de azt hogy lehet élvezni? Mi ebben az élvezet?

Ha oda jön a kocsimhoz és beszo*at akkor megértem, hogy ennyire hülye, de így azt sem tudja, hogy kit idegesít, nem is látja a reakciót. Pl azt hogy most direkt csak ilyen kajákat eszek és SEMMI bajom xD

2014. febr. 1. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
De konkrétan milyen kajákra,vagy anyagokra gondolsz?
2014. febr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!