Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A natúr joghurt házi lekvárral...

A natúr joghurt házi lekvárral kicsit keverve is natúr marad?

Figyelt kérdés

az orvos a gyomorpanaszomra natúr joghurtot vagy kefirt irt fel.. de én utálom az ieneket... viszont gyümölcsjoghurt nem lehet csak natur vagy kefir...

Viszont ha egy kis házilekvárt teszek bele mert van:) vagy egy kis mézet mittom én attól azmég natúr joghurtnak minősül nem?? mert nem iylen agyonszinezett valami... nah értitek mrie célzok:D várom mielőbbi válaszotok:D

2009. dec. 4. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

nem az már nem natúr hiszen ízesítetted.

De attól még nyugodtan megeheted hatása ugyan az.

2009. dec. 4. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

:))))bocs. Nyilván komoly a kérdésed.

Szerintem a doki a különböző adalékanyagokat nem akarja, hogy bevedd.ami a gyümölcsösökhöz bónusz jár..

Vagy a cukroddal ugye nincs semmi baj?és mindegy, hogy joghurt, vagy kefír? merthogy az joghurt baktériumokkal készül, a kefír pedig gombával...De, lehet azért mondta, mert a natúr könnyebben emészthető, nem terheli a gyomrodat annyira...ez most jutott eszembe, bocs, aligha segítettem valamit..

2009. dec. 4. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:
fája hasam és ezeket kell ennem.. de utálom az izét... a házilekvárunk meg azina kevés szalicilon kkivül csak cukrot meg a gyümölcsöt tratalmazza...
2009. dec. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!