Mitől és hogyan lehet a leggyorsabban hízni? Nyári szünetig hízni szeretnék 10kg-ot. És kocka hasat.
Alkattól függ. Ha alacsony vagy és vékonyka, akkor a 10 kiló nem fog menni.
Én is igyekszem magam hízókúrára fogni, olvastam pár dolgot és kaptam tanácsokat is. Igaz én csak 5 kilót szeretnék felszedni.
Táplálkozz változatosan. Egyél bőséges reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát. Egyél banánt, olajos magvakat, diákcsemegét étkezések között. És mozogj, erősíts, az izomtömeg növeli a testtömeget.
Én a táplálkozási szokásaim megváltoztatásával tudtam hízni. De nem tudtam (és most sem tudom) sokáig megtartani a súlyomat. Igaz, én mindig az etióp kategóriába tartoztam. 22 évesen kezdtem el enni, azt a bizonyos házi kosztot, amelytől minden dietetikus óvva int. Egy-két év alatt tudtam felszedni 15 kg-ot. Igaz, én aktívan sportoltam, s a hízókúra miatt abba is hagytam az aktív részét.
Előtte számos injekciós vitaminkúrákkal bombáztak, de nem használt.
Felnőtt fejjel értettem meg, hogy a legnagyobb probléma az elégtelen kalóriabevitel miatt volt.
Most (középkorúan) kifejezetten jól érzem magam az 56-59 kg-os testsúlyommal, bár erősen ingadozik.
Tehát több kalóriát vigyél be, mint eddig, viszont ne mozogj többet, mint eddig. Ha többet mozogsz, akkor arányosan növeld a kalóriamennyiséget is. Másrészt esténként igyál levendula teát, nagyon finom és rendkívül nyugodt álmot biztosít.
Ha esetleg lelki okai vannak annak, hogy nem hízol, a tea erre is egyfajta megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!