Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha kilószámra eszem a kristály...

Ha kilószámra eszem a kristálycukrot akkor fogok hízni?

Figyelt kérdés
Elég vékony testalkatú vagyok sajnos és hízni szeretnék elég sokat. 185cm magas vagyok és 65.75 kg közötti súlyú vagyok. Akármit eszek nem hízok sosem. Ha sok kristálycukrot ennék (napi 1-22kg-ot) akkor lenne rá esély hogy hízzak ?
2014. jan. 22. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
ilyen adagnál, előbb halsz bele.
2014. jan. 22. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg sz.rrá mennének a fogaid. Régen nem volt olyan sok csoki meg drágák voltak ezért sokan kristálycukrot ettek édességként. Cukorbeteg is lehetsz, hazavágod vele a hasnyálmirigyet.

Inkább egyél csokis dolgokat, azokban is van cukor, de önmagában a legnagyobb hülyeség azt majszolni.

2014. jan. 22. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz ötlet. Egyrészt az emberi anyagcsere nem a finomított cukor zabálására van berendezkedve, másrészt "minőségi testtömeget" kellene felszedni, nem tiszta zsírt. Egyél bőven húsokat, összetett szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket és sportolj mellé.
2014. jan. 22. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Olvasd el, mit ne csinálj, ha fogyni akarsz és csináld azt! Szóval csinálj egy fordított fogyókúrát.

Ez a cukor evés meg nem a legjobb ötlet.

2014. jan. 22. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A cukor diéta a legrövidebb út a cukorbetegséghez. És nem hiszem, hogy egyhama meghíznál tőle, sőt előbb halsz bele. Nincs semmi amit a tested be tudna építeni magába, max. hiperaktív leszel. Egyél sok tésztát, azzal tudsz hízni.
2014. jan. 22. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Testépítés: tömegnövelő étrend.

Jó olvasást!

2014. jan. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!