Szerintetek a tejérzékeny, gluténérzékeny a félbarna, barna kenyeret (csak vízből, sóból gluténmentes lisztből állnak) puhán vagy inkább pirítva pár naposan egye? Ezt a folyadék felszívás miatt meg az állítólagos erjedési folyamatok miatt kérdezem .
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 15:55
31/31 anonim válasza:
Milyen gluténmentes kenyér van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!