Az állandó szájszárasság minek lehet a tünete abban az esetben, ha iszok eleget és nem szomjúság és nem cukorbaj okozza?
Lehet hormonális oka is, vagy télen a száraz levegő, stressz, nyálhiány, stb.
Fokozza a nyáltermelést a citrom és a rágógumi.
Ez volt az alapprobléma, csak egy válaszoló tanácsára ide is beposztoltam: Normális dolog napi 4 azaz négy liter szénsavmentes víz megivása egy 40 kilós embernek?
Nem cukorbeteg csak kórosan sovány és most próbál hízni. Szerintetek hogyan igya, hogy ne legyen ödémás tőle ?
Kedves Z.su köszönöm válaszod, ez az igazság:
(csak nem mertem leírni, mert már volt belőle problémám, hogy illetéktelenek is olvasták)
Igazi beteg vagyok 176 cm 35 kg mit csináljak, ha csak a pépeset tudom megenni. Már olyan rossz a fogam, meg nem tudom 1 cm -nél nagyobbra nyitni a számat. Már a kórházba sem mehetek mert nem mernek elaltatni kisműtétre.
Kedves válaszoló aki annyi test súlyú mint te, tudnia kell hogy miért kórosan sovány ?
Én nem vagyok doktor, mindenképp doktorhoz menj, és nehogy valami paranormális tanokban higgy, mint a fényevés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!