Szerintem nem eszek elég fehérjét, lehetséges ez, miből kellene többet ennem?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy nem eszek elég fehérjét, nem vagyok vegetáriánus vagy ilyesmi, csak nincs időnk mindennap főzni, úgyhogy sokszor eszem szendvicset vagy ilyesmi, természetesen próbálok mindennap enni főtt kaját de az se áll mindig húsból. Lehetséges, hogy ez kevés lenne? Olvastam, hogy manapság keveset eszünk fehérjéből. Mit egyek többet? Vagy elegendő ez, nem kell vele foglalkozni, számolgatni?2014. jan. 11. 16:14
11/11 A kérdező kommentje:
ebben is igazad van, utolsó, ez is volt példa az afrikaiak, hogy fel van fújódva a hasuk, de hát ki tudja, annyi hülyeséget lehet a neten is olvasni , aminek fele nem is igaz, nem árt tiszta vizet önteni a pohárba
2014. jan. 14. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!