Lehetséges, hogy a stria eltűnjön (az én esetemben ez történt szerintem )?
Kb.4-5 év alatt szépen rám jött 20-25 kiló (bár még így sem vagyok az a "szétfolyós",hanem a "feszesebb,masszívabb" típusba tartozom),és ezalatt az idő alatt nem is volt semmi.Aztán úgy 1 éve a felkarom belső része iszonyatosan csíkos lett...tipikus stria..kékes(lilás)-rózsaszínes csíkok vagy én nem is tudom,milyen szín az..azt gondoltam,na szuper...így maradok..vagy jobb esetben kifehéredik,gyöngyház-fehér színű lesz és kevésbé lesz feltűnő...
kentem egy ideig,de nem voltam kitartó,így nem csináltam vele semmit...aztán kb.egy fél éve észrevettem,spontán, hogy TOTÁLISAN eltűnt.Magától.Pedig ugyanúgy rajtam van még az a 20-25 kiló.
Szerintetek ez mitől lehetett? Hogy tűnhet el magától stria? Úgy tudtam,az megmarad,max.halványodik...és igen,BIZTOS stria volt.Persze örülök,hogy eltűnt csak úgy,de érdekelne a miértje.
Köszönöm,ha valaki tud segíteni
29/L
Biztos, hogy nem csak megvakartad a hosszú körmeiddel?
Ha nem, akkor gratulálok, te is sebezhetetlen vagy, mint Rénbó, Bruce Willis, vagy Chuck Norris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!