Miért nem tudok hízni?
Figyelt kérdés
Kalkulátorok szerint 2000 kcal kéne, én összeszámoltam 3000-ket eszek, fehérje meg van amennyi kell, zsír is pont annyi, szénhidrát sokkal több mint ami kéne, de mégsem hízok.2014. jan. 10. 22:55
1/7 anonim válasza:
Nincs valamilyét allergiád vagy intoleranciád? Esetleg az életmódoddal lehet a baj.
3/7 A kérdező kommentje:
Életmódom: pár évig bicikliztem kb. 10000km/év, szóval sport, mozgás meg volt, mert ugye az is kéne a hízáshoz egy kicsike, nem híztam. Most már csak néha tekerek hosszabb távokat, mivel elkezdtem "gyúrni" kb egy éve, nagyon néha futok, próbálok minél többet enni, számolgatni is. Testzsírom 9-10%. Vékony voltam mindig, de azért másfélszer annyi kaja csak meg kéne, hogy látszódjon egy idő után, nem?
2014. jan. 10. 23:16
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmiféle allergiáról.
2014. jan. 10. 23:16
5/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, én is kondizok. De egyébként növök súlyban csak nagyon lassan, lehet te is így vagy. Nem fogsz egyből sok kilót felszedni viszont ha kitartóan csinálod lassan lehet meglesz az eredménye.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy egy fél év alatt sikerült 3 kilót, utána jött egy betegség, -3 kiló... Most megint kezdhetem újra.
2014. jan. 11. 00:18
7/7 anonim válasza:
Egyél sokszor! Minimum napi ötször. Lehet hogy úgy érzed,hogy sokat eszel,de ez nem mindig van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!