Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj ha egy hétig nem eszek...

Az baj ha egy hétig nem eszek mert nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
13/lány

2014. jan. 5. 18:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
anyámék konkrétan belém tömték az ételt úgyhogy max. 2 hetente eszek anyámék kivannak bukva h nem eszek és mégis milyen vagyok (kinézetre)
2014. jan. 5. 19:25
 22/34 anonim ***** válasza:
Végül is nem lesz semmi bajod, de utána könnyebben fogsz hízni.
2014. jan. 5. 19:26
 23/34 A kérdező kommentje:
elmondanátok h milyen lelki okai lehetnek ??
2014. jan. 5. 19:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Hetente enni túl ritka, meg fogja sínyleni az egészséged. Ha ennyire nincs étvágyad, akkor fordulj orvoshoz!
2014. jan. 5. 19:28
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
#22 – Te hülyéskedsz vagy csak hülye vagy ? Hogyne lenne semmi baja, amikor a szervezete iszonyatosan lefog gyengülni, az anyagcseréje lefog lassulni, a hormonháztartást felborítja, a szervezet legalapvetőbb folyamatait meg taccsra fogja vágni , mert a szervezet megfelelő működéséhez SZÜKSÉG VAN : táplálékra, folyadékra és pihenésre. Ha ezek nincsenek meg , akkor olyan ramaty állapotba fog kerülni, hogy a szülei majd kanállal kellesz felkaparják a földről.
2014. jan. 5. 19:31
 26/34 A kérdező kommentje:
elmondanátok????
2014. jan. 5. 19:33
 27/34 anonim ***** válasza:
Konkrétan a te esetedben nem lehet tudni,ezért kéne pszichiáterhez menni,hogy kiderüljön mi váltotta ki ezt nálad. De esetleg ha gondolkodsz rajta ,te magad is rá tudsz jönni. Történt veled akkor valami szokatlan,vagy olyan,ami rossz élmény volt? Létezik ilyen betegség,de mindenkinél más az oka.
2014. jan. 5. 19:38
 28/34 anonim ***** válasza:

ha nem eszel 1 hétig akkor egyszerűen elájulsz hülyegyerek

tüny a kamu kérdéseddel a pecsába

2014. jan. 6. 12:38
 29/34 A kérdező kommentje:
nem kamu szerinted viccelnék ilyenekkel????
2014. jan. 6. 14:41
 30/34 anonim ***** válasza:
És mennyit fogytál szeptember óta? Azóta folyamatosan két hetente eszel és csak gyümölcsöt? Mégis mennyit? Én, ha az anyád lettem volna, biztos nem jutottál volna idáig, nem is értem ez hogy fordulhatott elő. 13 évesen ez egy rettenet, nem fogsz rendesen fejlődni. Orvos! Soha nem érzel éhségérzetet? Hány kiló lettél és mennyiről fogytál le? Ilyen korban ez halálhoz is vezethet!
2014. jan. 7. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!