A logikád.. Mafia, most nem volt.
Nem kell nagy erővel nyomni, a saját testsúlyoddal nyomod le. Még csak be sem hajlítod igazán a lábadat közben.
Közepesen nagy erőt akkor fejtesz ki, ha szabályosan, teljesen leguggolsz.
Nagy erőt akkor fejtesz ki, ha súllyal vagy 1 lábon guggolsz, vagy lábtológépet használsz. És még ezek sem feltétlen okoznak károsodást.
Nagyon ajánlom a sima (és nyilván szabályos) guggolást és kitöréseket!
Nem beszólás volt a logika dolog, ne értsd félre kérlek!
Tápi.
Tápi - Ok, végül is értem a magyarázatot, én azért nem tudtam biztosra kikövetkeztetni ezt, mert egyrészt nem nekem kell ez a készülék , hanem egyik haverom használja , tehát akkora tapasztalatom nincs ezzel, és én úgy láttam, hogy ez valamennyire megerőlteti az izületeket egy túlsúlyos személynél ( a haverom ugyanis az, éppen ezért minél kimélőbb gépezet kell neki lábra ).
„Nem kell nagy erővel nyomni, a saját testsúlyoddal nyomod le. “ – Ez volt az egyetlen olyan pont, amelynél nem voltam biztos, ugyanis relatív a “ nagy erő “ és a “ saját testsúly “ közötti eltérés, amennyiben a saját testsúlyod egy igen masszív súly, tehát nem arról van szó, hogy egy 60 kilós személy áll rá, hanem egy 130 kilós mondjuk. Ilyen szempontból szerintem jogos volt a felvetésem.
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!