Mi a különbség az Impulser, a Magna Vital és a Terramagon pulzáló mágnesterápiás készülékek között?
Szerintem csak az árában van különbség.Először Terramagon volt azt elajándékoztam a sógoromnak,most Impulser van.
Talán kinézetre az Impulser jobban néz ki,de a használat során semmi különbséget nem vettem észre.A Terramagon 59 000e ft az Impulser 130 000e ft volt mindkettő újonnan vásároltam.
A működési alapelvük azonos. Vannak tekercsek a matracban, amibe áramot vezetve változó polaritású mágneses teret hoznak létre.
- Egyik nagy különbség, hogy elismerik-e orvostechnikai eszközként a matracot vagy sem.
- Szerintem nem elhanyagolható, hogy egy létező forgalmazó adjon rá jó pár év garanciát, és olyan számlát amit pl. az egészségpénztár befogad.
- Különböznek a vezérlő egységükben is, ami meghatározza, hogy milyen frekvencián és erősséggel tud működni a matrac. Illetve lehet rajtuk automata program, működhetnek elemmel is, és valamelyikhez program CD szükséges.
- Illetve a legfontosabb eltérés az ár. A nyugdíjas bemutatókon akár egy millió forint értékűnek is beállítják a terméket, de idén már 80 ezer forintért is hozzá lehet jutni új, számlás, garanciális mágnesterápiás készülékhez.
A hatásosságról nem tudok nyilatkozni, mi 1 hónapja vettünk a család részére, de egyelőre semmilyen drámai változást nem hozott. (Mondjuk nagy betegségünk sincs...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!