170cm magas lánynak a 44Kg nem kevés kicsit?
Kedves kérdező, a depresszió nem egészséges állapot.
Másrészről a depresszió tápanyaghiánnyal is összefügghet - ördögi kör.
Első nekifutásként azt kellene kideríteni, mi okozza a depressziót, és ha egy mód van rá, az okot megszüntetni. Ehhez a család, környezet segítsége is kell.Vagy ha az megoldhatatlan probléma (családtag elvesztése, anyagi probléma, stb.), akkor egy jó szakember segítségét kell igénybevenni. JÓ SZAKEMBER tud segíteni kirángatni a depresszióból gyógyszeres kezeléssel - idegvédő vitaminokkal - és a lelke ápolásával.
Nem akar elmenni orvoshoz, a gyógyszer hallatánál pedig már ember számba sem vesz engem ;_;
A környezetre lenne esélyem változtatni neki, ha nem egy másik kibeb*szott országba lennék és csak évente párszor láthatnánk egymást ... most sikeresen eszembe jutott hogy szärt sem érek...
A háziorvossal, vagy bármilyen más orvossal megbeszélni,ha felkeresi más problémával, akár egy megfázás miatt, akkor kezelni nyilvánvalóan azt a problémát, amivel orvoshoz fordult, és az orvos hívhatná fel a figyelmét a vészes soványságra, illetve a kezelés módjára.
Nekem a férjem volt depis, ő sem hallgatott rám, ezért én megbeszéltem a háziorvossal, ha legközelebb bármi problémával jelentkezik nála a férjem, akkor alaposan vizsgálja meg, ő állapítsa meg, hogy depressziós, és hogyan kell kezelni, és beszélgessen el vele a betegségéről. Ezt követően sokkal jobb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!