Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 170cm magas lánynak a 44Kg...

170cm magas lánynak a 44Kg nem kevés kicsit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a depresszió nem egészséges állapot.

Másrészről a depresszió tápanyaghiánnyal is összefügghet - ördögi kör.

2014. jan. 5. 14:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, de nemtudok túl sokat tenni a depresszió ellen.
2014. jan. 5. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Első nekifutásként azt kellene kideríteni, mi okozza a depressziót, és ha egy mód van rá, az okot megszüntetni. Ehhez a család, környezet segítsége is kell.Vagy ha az megoldhatatlan probléma (családtag elvesztése, anyagi probléma, stb.), akkor egy jó szakember segítségét kell igénybevenni. JÓ SZAKEMBER tud segíteni kirángatni a depresszióból gyógyszeres kezeléssel - idegvédő vitaminokkal - és a lelke ápolásával.

[link]

2014. jan. 9. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem akar elmenni orvoshoz, a gyógyszer hallatánál pedig már ember számba sem vesz engem ;_;

A környezetre lenne esélyem változtatni neki, ha nem egy másik kibeb*szott országba lennék és csak évente párszor láthatnánk egymást ... most sikeresen eszembe jutott hogy szärt sem érek...

2014. jan. 9. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Orvoshoz kell fordulni. Az életével játszik.
2014. jan. 12. 17:42
 16/18 A kérdező kommentje:
És ezt majd pont én értessem meg vele, mikor énis az éltemmel játszottam ? (Kishijján öngyilkoslettem)
2014. jan. 12. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:

A háziorvossal, vagy bármilyen más orvossal megbeszélni,ha felkeresi más problémával, akár egy megfázás miatt, akkor kezelni nyilvánvalóan azt a problémát, amivel orvoshoz fordult, és az orvos hívhatná fel a figyelmét a vészes soványságra, illetve a kezelés módjára.

Nekem a férjem volt depis, ő sem hallgatott rám, ezért én megbeszéltem a háziorvossal, ha legközelebb bármi problémával jelentkezik nála a férjem, akkor alaposan vizsgálja meg, ő állapítsa meg, hogy depressziós, és hogyan kell kezelni, és beszélgessen el vele a betegségéről. Ezt követően sokkal jobb lett a helyzet.

2014. jan. 16. 18:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Jólenne csak nem teljesen megoldható mert más országban élünk spec...
2014. jan. 19. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!