Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 170cm magas lánynak a 44Kg...

170cm magas lánynak a 44Kg nem kevés kicsit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 14:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
nem kicsit, nagyon kevés
2013. dec. 31. 14:57
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Próbálj cementet hordani . Az 50 kg.
2013. dec. 31. 14:59
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
NAGYON kevés. Csontváz kategória.
2013. dec. 31. 15:20
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Hááát elég gebécske .
2013. dec. 31. 15:20
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon kevés. Én 58 kg vagyok ezzel a magassággal és nem vagyok kövér.
2014. jan. 1. 09:16
 6/18 Akhenasten válasza:
90%
Nagyon nagyon kevés, én 50 kiló vagyok és 158 cm, ez egészséges és nincs rajtam plusz. Ennyi kilóval már gondok lennének a menstruációval is, ez egyszerűen egészségtelen. És amellett esztétikailag sem egy szép látvány. Ne akarj ennyi kiló lenni, semmi értelme.
2014. jan. 1. 13:56
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Ezt úgy hívják, hogy alultápláltság, kóros soványság, amin sürgősen segíteni kell hízókúrával. Mi okozza ezt a kóros soványságot? Egy tudatos, de rosszul értelmezett fogyókúra, vagy betegség, amikor a szervezet nem tudja felvenni a tápanyagokat? Ha otthon nem megy a hízás, orvosi segítséget kell kérni.

Az alultáplált személy ellenálló képessége, immunrendszere legyengülhet, kevésbé ellenálló a fertőzésekkel szemben. Ha a szervezet nem jut hozzá a megfelelő tápanyagokhoz, gyakran lép fel vitamin- és nyomelemhiány, felborulhat a szervezet folyadékháztartása. Az ionháztartás problémái, elsősorban a káliumhiány izomgyengeséget, izomrángásokat, görcsöket okozhat. Az alultáplált személyekre általában jellemző a vérszegénység, hajhullás, a nemi működés csökkenése, nőknél a menstruáció elmaradása vagy terhességi komplikációk, meddőség, csontritkulás.

2014. jan. 1. 20:56
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
szerintem is kevés. nem lehet valami szép és egészséges látvány. de ha hivatásos modell az illető, annak mondhat bármit az ember. úgysem fog hízókúrába belevágni. meg ez is olyan mint a fogyás, fejben dől el. vagy lehet pajzsmirigy beteg az illető, ...
2014. jan. 2. 00:46
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem beteg, csak depis szegény...
2014. jan. 3. 17:03
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem tetszene!:)
2014. jan. 4. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!