Angliaba kaphato etvagygerjeszto?
Figyelt kérdés
Itt elek angliaba es kene valami eros etvagygerjeszto de mikor a patikaba magyaraztam nem ertettek mert sajnos keves az angol tudasom :D
Ha lehet az etvagygerjeszto nevet irjatok.....
Elore is koszonom....
2013. dec. 27. 19:08
2/7 A kérdező kommentje:
Erre sztem neked lenne szukseged......
2013. dec. 27. 20:45
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor neharagudj, akkor egy elvono kurat ajanlok :)
2013. dec. 27. 21:05
5/7 anonim válasza:
Nem iszom alkoholt, így nem kell, kösz!
6/7 anonim válasza:
Bocs, de nem tudom kihagyni...
Ha lehet is kapni, az angoloknak semmi szükségük rá, pláne nem az angol nőknek! :D Bálnavadászok fellegvára.
Max. a bevándorlók miatt lehet rá igény. Van kint ismerős, rákérdezek neked, később írok privátban, ha tudtam infót szerezni, Ő sem az a túlsúlyos típus, hátha tud valamit. Azt a szót, hogy "appetizer", nem értették? Elvileg ezt a kifejezést dobja a gép, sanszos, hogy ez a helyes, az appetite szóból következtetve.
7/7 A kérdező kommentje:
Huhhh nagyon szepen megkoszonnem ha megkerdezned......es igen sajnos nem ertettek pedig google forditot is hasznaltam :(
2013. dec. 29. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!