Mi lehet az oka, hogy néha hányingerem és fejfájásom lesz a csapvíztől vagy a kávétól? Más is van így ezzel?
Talán furán hangzik, de előfordul, hogy mikor megiszok egy pohár csapvizet, kellemetlen émelygés, undor fog el és megfájdul a fejem.Pontosan azt érzem ilyenkor, mint mikor a migrén közeleg.Csak ez pár perc után elmúlik.Néha a kávétól(capucinótól) is ugyanezt érzem, csak az után tartósabban fennmarad ez a kellemetlen érzés.Sőt, a kávét néha a szívem sem bírja, pedig nem iszok sokat és nem is rendszeresen!Ez nem is igazi fekete kávé, elvileg csak egy gyenge lötty.Nem értem, miért reagál néha így a szervezetem, pedig az ízét szeretem.
Már odáig jutottam, hogy elég, ha csak rágondolok a vízre, vagy kávéra és már liftezik a gyomrom.
Más itallal, étellel nincs ilyen gondom.És ezzel a kettővel is csak időszakosan vagyok így.Pedig sosem fogyasztottam ezekből sokat.
Mi lehet benne?Mert biztos van benne valami, amit nem birok.Volt egy -két gyógyszer, amire hasonlóan reagáltam, na de ez élelmiszer, szóval érdekes...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!