Már két hete erős fejfájásom, és állandó hányingerem van. Szédülök, gyenge vagyok. Ma reggel hánytam is. Mi lehet a baj?
A rosszullétek nem időnként jönnek, hanem folyamatosak. A koponyámon bal oldalt a kiálló kis csont fáj őrülten, sokszor kisugárzik az egész fejemre, és annyira fáj, hogy alig látok, felállni nem bírok. 20 éves nő vagyok.
Az orvosom tőlem 300 km-re van (mert albérletben lakom), ezért nem mentem eddig. Nem tudom mi lehet ez... ha van itt az oldalon egy természetgyógyász vagy orvos, vagy hozzáértő, szívesen venném a válaszát. Nyilván így nem lehet diagnózist felállítani... de kizárhatjuk a terhességet, ha rendesen van menzeszem (bár megszakításos módon védekezünk)? Mi lehet ez?
Talán migrén,de jobb ha orvoshoz mész.Ha albérletben vagy attól még választhatsz orvost a lakóhelyeden is.Keress fel egyet,biztos tud valaki ajánlani.Ő átkéri a papírjaidat a háziorvosodtól.Ha visszaköltözöl ugyanezt kell tenned csak fordítva.
Mielőbbi gyógyulást neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!