Tegnap bevettem a gyógyszereimet, de a legkissebb mintha felakadt volna a nyelőcsőben. Semmivel nem megy le, sem fel. Alternatív megoldás az orvoson kívűl?
Szerintem már csak beképzeled magadnak hogy ott van, már rég feloldódott az a gyógyszer!
Ne gondolj rá hogy van ott valami, aztán rájössz, hogy már nincs is ott semmi, csak bepánikoltál!
:D Előfordul, én a hallal vagyok így, mindíg beképzelem magamnak hogy szálka van a torkomban, aztán végül elfelejtem, és nem is érzem, és kiderül, hogy ott se volt.
Nekem egyszer az alma héja akadt meg, nagyon rossz volt, se lenyelni nem tudtam,pedig ittam rá vizet, se vissza nem akart jönni, már öklendeztem, minden bajom volt...
végül csak lement, mert ettem még almát, és mivel az szilárdabb volt, szerencsére levitte.
Utána még aznap, meg még talán még 1-2 napig úgy éreztem,mintha ott lenne, holott tudtam,nem lehet ott, mert ettem utána...
De nagyon rossz volt, szerintem a héj felsérthetett vmit,attól éreztem,hogy ott van.
Ha belegondolsz, a gyógyszer oldódik,tehát tuti nincs ott, nemsoká meg fog szűnni a rossz érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!