Inzulinrezisztencia diétában lehet ezeket az ételeket
fogyasztani?
Figyelt kérdés
... mint pl. krémsajt, márványsajt, Cserpes natúr joghurt diabetikus lekvárral, vagy a diétás kóla?
Tudom, a tejtermékekkel óvatosan kell bánni, de nagyon nehezen mondanék le a saját magam által készített fokhagymás márványsajtos sajtkrémről. :) Persze ha muszáj...
Attól függ, mennyi CH-n vagy, azt hogy osztod be, és mennyit akarsz enni.
2013. dec. 15. 17:57
2/6 anonim válasza:
Joghurtot és diétás lekvárt,egyebeket fogyaszthatsz (ezeket pont a cukorbetegeknek találták ki),viszont a sajtra figyel oda,mert elég magas a szénhidrát tartalma.
2013. dec. 15. 18:01
3/6 anonim válasza:
A sajtnak pont hogy kb. semmi a szénhidrát tartalma... Ömlesztett márványsajt 10 dkg: 2 gr szénhidrát, az semmi
2013. dec. 15. 18:03
4/6 anonim válasza:
Sajtokat lehet fogyasztani, de el kell olvasni a címkéjét, mert némelyik ízesített verzióba cukrot is tesznek. A CH tartalma a sajtoknak elhanyagolható, nem is kell számolni.
Natúr joghurtot lehet enni, de gyors CH-nak számít, ennek megfelelően kell beépíteni. A diabetikus lekvár is mehet, de azt is gyorsnak számold.
Diétás kólát ihatsz, bár nem mondanám, hogy túl egészséges:D
2013. dec. 15. 19:03
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! A 160 g CH-t próbálom tartani, 30 kiló fölöslegem van. Dokinál még nem voltam, pár napja voltam vérvételen csak. De az inzulinrezisztencia sanszos, mert PCO-m van, miómám is volt, hasi hízás, szőrszálak itt-ott, ahol nem kéne, durva falásrohamok, állandó éhségérzet az van. A neten olvasgattam után a diétának, öt hete csinálom, és megdöbbentően jól vagyok, és fogytam négy kilót.
2013. dec. 15. 19:28
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem ide vágó téma.Megmaradt 6 db merf.500 mg gyógyszerem.Át állítottak másra.Ha valakit érdekel írjon privit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!