Veletek is előfordul olyan, hogy ha valami nem friss kaját esztek akkor max 15 percen belül alul kijön, de szinte víz állagban?
Figyelt kérdés
Velem gyakran megesik és pl. vendégségben ez elég kellemetlen. Mit lehet tenni ellene?!2009. nov. 23. 22:55
1/3 anonim válasza:
érzékeny a gyomrod. valszeg azért.
nemtom mitlehetne tenni ezellen, sztem semmit.
2/3 anonim válasza:
Pont most írtam ki egy ehhez hasonló kérdést. Nálam ebéd után fordul elő, ha levest, vagy húsos ételt eszek, és pont úgy ahogy írod, szinte rögtön jön kaja után, és teljesen vízszerű. De én nem tudom mitől lehet, gondolod, hogy a nem friss kajától? Tuti attól van?
3/3 A kérdező kommentje:
Én csak gondolom, hogy a nem friss kajától van. Abból gondolom, hogy ez kb 1 héten egyszer fordul velem elő, mi mástól lehetne...
Aztán lehet hogy tévedek...
2009. nov. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!