Cukros tejtől, karamellás tejtől, cukros tejeskávétól szédülhetek?
Figyelt kérdés
Napok óta előjön hogy enyhèn szèdülök, napi szinten iszok ilyesmiket, cigizek is es most hogy jön a tèl kevesebbet is mozgok, mit tehetek hogy elmúljon!?2013. dec. 10. 06:58
1/9 anonim válasza:
Normál esetben is fogyasztanak az emberek ilyen dolgokat és nem szédülnek tőle. Ha valóban ettől lenne a panaszod,akkor nem ártana egy vércukor vizsgálat. De megmérhetnéd (ilyen szédülés alatt főleg) a vérnyomásodat.A kevés mozgás,az hogy keveset vagy szabad levegőn szintén okozhatja. Amúgy hány éves vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
27 èves vagyok, fèrfi, úgy èrzem az átlagostól több cukor került abba a tejbe amit napi szinten megittam, kevès vizet is ittam talán túl keveset, meg a ciginèl van egy olyan hogy a napokban váltottunk goldenról, sofira esetleg ez is számíthat?!?
2013. dec. 10. 08:03
3/9 anonim válasza:
Elképzelhető. Az alap ilyenkor az,hogy nem jut elegendő oxigén az agyadba. Próbáld meg,hogy kevesebb cukrot fogyassz(de igazság szerint egy ép és egészséges szervezet ezt még tudja "tolerálni"),sokat menj szabad levegőre.
4/9 anonim válasza:
Ja! És persze,ha keveset iszol,csökken a vérnyomás,ami szintén okozhatja.
5/9 anonim válasza:
Eddig is ittad ezeket napi szinten? Mert akkor nem hiszem, hogy ez okolható, hiszen elvileg már hozzá szokott a szervezeted...Talán inkább a cigi. Én a minap vettem egy doboz Slágert, mert csak abból volt éppen mentolos...hát ne tudd meg...le kellett ülnöm az utca közepén az útpadkára, úgy beszédültem...még percekkel később sem tudtam felmenni a lépcsőn...
Próbáld ki, hogy pár napig elhagyod a cukros tejet, vagy ezt az új cigit és vissza váltasz a régire.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt nem is irtam hogy meg voltam fázva, nem volt torokgyulladásom meg lázam se náthás voltam, ez idő alatt is ittam tejet (tudom nem szabadott volna) ès kb másfèl 2 hete kezdhettem el megfázni most is köhögök fel váladèkot meg taknyos vagyok de már nem annyira, gyógyszert nem szedtem.
2013. dec. 10. 09:10
7/9 A kérdező kommentje:
Egy időben azt vettem èszre magamon hogy szinte majdnem víz helyett is tejet iszom! A tej az ugye nem pótolja/pótolhatja atiszta vizet?
Lehet kezd egyèrtelművè válni: megfázás, sok cukor, sok tej, sok cigi abbol is másfajtát mint eddig, kevès víz
2013. dec. 10. 09:16
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. dec. 10. 09:36
9/9 anonim válasza:
Cukros, tejes ételek még kis mennyiségben sem jó. Nagy mennyiségben, együtt meg ki tudják készíteni a vércukor szabályozásodat. Így szédülhetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!