Teljesen kivagyok, segííítsééég?
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább! Annyit kell tanulni, itthon megfeleni, munkahelyen megfelelni 3 naponta alszom 1-2 órát, tiszta hulla kinézetű vagyok, állandóan fáj a fejem, hányningerem van, stresszelek-ma reggel is elájultam, szarul eszek kivagyok idegileg, majd elalszom, kávét, zöld teát lecitint, q10, ginkgo bilobát szedek h fenntudjak maradni, mindneki mindent tőlem vár el, mindenki rám támaszkodik, a suliban jó tanuló vagyok, ott is mindig mindent tőlem várnak el, ha már kapok egy 3ast akkor huu hogy lehet, lazsálok stb, kivagyok, itthon is, suliból hazaérek 6ra és ha nincs vacsora akkor na hát mi van velem, hogy nem csináltam baj van stb, ma anyum megjegyezte hogy milyen vörösek és karikásak a szememim, hát mondom neki h nem aludtam sokat erre hát te bajod de azért azt elvárja hogy a tesóimnak uzsit csináljak, apának vacsorát2013. dec. 9. 18:00
1/3 anonim válasza:
Sajnállak, de tényleg, nem lehet könnyű. Nem bírsz valamiből lejjebb adni? Pl. kevesebbet dolgozni, gondolom, diákmunka? Hány éves vagy? Nem értem, ha otthon van anyukád, miért Te csinálsz uzsit a tesóidnak? Ha úgy jön ki a lépés, hogy otthon vagy, van időd, kedved, akkor oké, de nem a Te gyerekeid. Ne vállalj Magadra olyan terheket, amikről nem Te tehetsz.
2/3 automatakoktel válasza:
Kezdetnek tegyél le mindent ami nélkül is tudsz élni, azaz vacsora csinálást, uzsikészítést, és az igényt a kiváló ellenörzöért. Mond szülöknek, hogy sok, és kivagy, és nyugi kell, pont.
3/3 anonim válasza:
Addig leszel rabszolga, amíg bele nem pusztulsz? /ez a kérdés annyiban érdekes, hogy ebben az országban az emberek többsége azért szinte éhbérért gályázik, de annyia azért nem durván mint te/
Lazíts, aludj többet, és csak annyi feladatot végezz el, amennyit valóban szükséges (nem dolgozhatsz 2 ember helyett, ezt fogadd el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!