Mit tegyek? Rossz a gyomrom es a belem:s
Figyelt kérdés
Sok csokit ettem meg delelott, akkor "csak" fajt a hasam. Vettem be emesztessegitot, nem sokkal utana megeheztem. Ettem egy piritost csak, hogy megnyugodjon a gyomrom. Azota egy picit emelygek, a gyomrom eegg es a beleim fajnak, de kakalni nem tudok. Mit tegyek?2013. dec. 9. 16:16
1/1 anonim válasza:
valószínűleg sok gyomorsavad van, az is lehet hogy bélgáz keletkezik, ezeknek általábana rossz táplálkozás és a stressz lehet az oka, illetve a táplálkozás miatti bélflóraiány. ha meg akarod változtatni a helyzetet, változtatni kell az étkezéseden és az életviteleden, az összes gyógyszer csak tünetkezlés lesz amíg tönkre nem megy a gyomrod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!