Van még olyan ember rajtam kívül, aki "egészségtelenül" táplálkozik, de nincsenek egészségügyi problémái? Sőt.
Figyelt kérdés
Sőt talán szélsőségesen egészségtelen dolgokat eszem jobbára, és viszonylag sokat. A vérképemet orvosi szakkönyvekben lehetne mutogatni példaként. Talán az egyetlen problémám, hogy egy kicsit sovány vagyok, de nem nagyon, csak..., szóval 185 cm, és 70 kiló. Már régóta nem tudok felszedni egy dekát sem, de lejjebb sem megy. Ami persze nem baj, de talán nem ártana némi +.2013. dec. 5. 21:46
11/17 anonim válasza:
Már rég elmúltam 18 és kutya bajom.
12/17 anonim válasza:
Egyébként meg én sem szeretnék sokáig élni. Főleg nem addig, hogy bedugjanak valami otthonba és pelenkázni kelljen. Sok rákos volt a családban: hörgő, mell, gyomor, bél. Remélem engem is elragad valamelyik mondjuk 70 éves kor előtt. Az életmódomon nem fog múlni.
13/17 Julie S válasza:
Ha már a nagyszülők említésre kerültek... Egyik nagymamám 92 évet élt. Másik nagymamám 84 éves, nagypapám meg 87 és soha nem éltek igazán egészségesen. Látszik is rajtuk.
Te meg örülj, amíg jól vagy! Kívánom, hogy soha ne függjön az életed, vagy akár csak az életminőséged orvosoktól. És kívánom azt is, hogy sokáig így dicsekedhess... :P
14/17 anonim válasza:
Köszönöm, igazán kedves.
Azért azt valahol igazságtalannak tartom,hogy én semmit nem teszek az egészségemért, míg akinek a mániája, az lehet hogy nagyon beteg.
15/17 Julie S válasza:
#14: Én a kérdezőnek írtam.
Amúgy nem igazságtalan. Aki egészségre vágyik, de rossz utat választ hozzá, az beteg lesz (marad). Ilyen az élet.
16/17 A kérdező kommentje:
Julie S: Abban, amit írtam nem volt semmi rosszindulat. Ha esetleg úgy értetted volna, hogy mégis, elnézést kérek! Nem dicsekedni akarok, sokkal inkább lázadni a mai "egészséges életmód" trendek ellen, mert azoknak is megvan a hátulütője.
2013. dec. 6. 20:37
17/17 anonim válasza:
Érdeklődnék, akik egészségtelen diétát folytatnak és még sincs semmi bajuk, hogy sok barátaitok vannak, szociálisan aktívak vagytok, sokat nevettek, stresszmentesen éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!