Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi idő múlva kerül az...

Mennyi idő múlva kerül az ember kórházba / hal meg, ha nem eszik egyáltalán semmit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Evés nélkül 30-40 napig életben lehet maradni, ivás nélkül viszont csak pár napig:

[link]

2013. dec. 3. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

" Testfelépítéstől, testsúlytól függően 2 hét - 1 hónap, ha semmi táplálékot nem viszel be."

2hét? O.O 47 kilósan volt hogy nem ettem 10 napig és nem kerültem a halál szélére, nyilván a 14. napon sem lett volna bajom..:D két férfi egyszer éhségsztrájkot tartott és mindketten a 60. napon haltak meg. azért ne túlozzunk már, hogy 14-28/30 nap nem evéstől egy átlag testfelépítésű ember meg tudjon halni:D

a 10.nap után csak nyers zöldséget ettem még 2 hétig 200 kcalon belül..szóval maradjunk kb 2 hónapnál, oké?:)

2013. dec. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!