Nem lesz belőle bajom?
Figyelt kérdés
Az előbb ettem egy pizzás csigából ami szerintem romlott volt mert olyan fura keserűs íze volt megkóstolta anya neki sem kellett.
Ma vettük a boltba de az előbb nagyon megkívántam és ettem belőle.
Nem lesz bajom?
15/L
2013. nov. 30. 22:26
1/7 anonim válasza:
De, lehet bajod, ha romlott volt. Milyen választ vártál?
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen? Ugye nem ételmérgezés?
2013. nov. 30. 22:29
3/7 A kérdező kommentje:
1-es most miért kell flegmázni?
2013. nov. 30. 22:31
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha lessz bajod, az csak gyomorrontás.Ha ma vettétek és tényleg romlott,akkor szerintem ne olyan gyakran látogassátok mégegyszer azt a boltot.
5/7 anonim válasza:
Gyomor hurut aminek a tünetei enyhe etvagytalansagtol a gorcsokig változhat. De hamar normalizálódik az emesztes. Sokszor észre se veszed max higabb szeklet emlekeztethet rá.
6/7 anonim válasza:
De, bajod lesz mert amint pizzás csigának nevezel, az eleve nem élelmiszer.
De ez csak hosszú távon jelentkezik, a búzalisztes, ócska kaják fogyasztásától, akut módon nem valószínű, hogy bajod lenne tőle. Olyan műkaja, hogy nem nagyon romlik meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Hála istennek semmi bajom nem lett. Reggel már éhes voltam,jól érzem magam.
Szép napot mindenkinek!
2013. dec. 1. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!