Hogy hízzak meg?

Én is próbálok hízni, mert én 170 cm-hez vagyok 47 kg. Egyre kevesebvet eszek és már látszanak a bordáim meg kicsit lógnak rajtam a nadrágjaim, amik eddig feszültek. Mindig is vékony voltam, és ugyan ennyi kiló, mint most, de szerintem elromlott a mérleg, mert nem létezik, hogy ugyan annyi kiló legyek, de mégis soványabb.
Már olyan szinten vagyok, hogy naponta 1 főétkezésem van, ezen kívül nem is nagyon eszek semmit egész nap.
Most próbálok változtatni.
Amit sok helyen olvastam, hogy legyen meg a napi 5+1 étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora + pótvacsora). Egyél egy kicsivel többet, mint amit megbírsz enni. Én ma jöttem rá arra, hogy ha étkezés közben sokat iszok, (akár minden falat után) főleg olyankor, amikor már kezdek jól lakni, akkor többet megbírok enni, mint amennyit alapból bírnék, gondolom azért, mert a folyadék lenyomja a kaját és nem áll meg annyira a gyomromban az egész, nem feszít annyira.
A sportot szintén olvastam. Egyrészt így valóban nem háj, hanem izom lesz rajtad, az izom meg amúgy is nehezebb, mint a zsír. Másrészt ha mozogsz, jobb étvágyad is lesz. Nem tudom te is olyan vagy-e, mint én, de sokszor úgy érzem, hogy semmi energia nincs bennem, ezért is kell a mozgás, hogy felrázzam magam.
Amit még olvastam, hogy minden este közvetlenül lefekvés előtt meg kell inni egy pohár tejet.
Én ezeket próbálom betartani minden nap, bár nekem őszintén szólva nagyon nehéz, de szeretnék hízni, mert kórosan sovány vagyok, ami még nem anorexia, de ha így folyzatnám, abba torkollna.
Ne hallgass arra, aki azt írta, hogy nem kell híznod, mert sokak szeretnének ilyen súlyúak lenni. Te is kórosan sovány vagy és igen is híznod kell neked is. A 10 kiló az reális, de ne 2 hónap alatt akarj ennyit hízni. Inkább fokozatosan.
Igazából tényleg mimden csak akaraterő kérdése.
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!