Nagyon erősen keserű narancslé-íz?
Ma egy cukrászdában voltunk, szülinapot ünnepelni. Mindig szoktam narancslevet inni, most is. Nagyon keserű volt. Utána ittam egy kávét, és ettünk egy-egy szelet tortát (málnatorta volt). Hazafelé jövet nagyon ideges lettem, mert valami furcsa benzin-íz vagy benzinszagot éreztem, amikor az orromon át fújtam ki a levegőt. A férjem szerint meghülyültek kicsit az ízek a számban.
Az a baj, hogy mostanában kissé paranoid vagyok, és a mérgezéstől nagyon félek. (Konkrét okom is van erre: tényleg meg akartak mérgezni, és emiatt most kezelnek.)
Nagyon bepánikoltam. Mivel nyugtassam meg magamat, hogy újra nem fog senki az életemre törni? Ha egyszer megtették, megtehetik újra bármikor, igaz?
5-ös: nem nagy kihívás, hanem egy egyszerű probléma, amire a jelek szerint senki épeszű ember nem tudott válaszolni. Úgy veszem észre, hogy ha itt elböffenti magát valaki egy pitiáner ügyben, akkor ezren ugranak rá, de ha igazán komoly gond van és tényleg segíteni kéne, akkor sehol senki, max. néhány csakazértisheccelő nagyon vicceske.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!