Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szimpla vashiány ellen milyen...

Szimpla vashiány ellen milyen készítmény szedését javasoljátok?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 20:02
1 2
 11/16 Sephrefet válasza:
100%

Jaj de drága...döglött állatok...a ragadozók netán nem esznek meg más,kisebb, gyengébb állatokat? Akkor most ők is gyökerek?

A salátát,sóskát, ha letéped, az nem szűnik meg létezni, hanem tovább él? :)

De hogy ne csak ilyeneket írkáljak: sóska, spenót,brokkoli, kelbimbó.

Én eszek húst, de van még vashiányom, de úgy vettem észre, hogy inkább a JÓGA ad több energiát :D meg a szex xD szóval ne csak a vasat próbáld pótolni, mivel az ugye energiahiány de vannak más módok energiaszerzésre. Nekem mondjuk a félrebeszélés a gond.

2013. dec. 2. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Sephret:

- angelicka gyökér

- olajos magvak

- piros bogyós gyümölcsök, erdei gyümölcsök ;)

Ezekről úgy tartják jó Vér erősítők. Teákat is főznek belőlük, kínai orvoslásban ezekből (meg vörös datolyából) főzik az '5 kincs a vérnek' című varázsitalt is :)

Hús mellett pedig mint írtam, a máj. Talán ennek a szervnek van a legmagasabb vas tartalma, jól hasznosítható formában.

2013. dec. 2. 10:39
 13/16 anonim válasza:

Vega = homar

Termeszetellenes viselkedesizavar.

2013. dec. 3. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
És ez az, amit egy húsevő sosem hangoztat, mert nem kell lesüllyedni ilyen szintre. Így folytatódik az előző komment.
2013. dec. 3. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam döglött állatokat enni... Mindig csak élőt. Úgy kicsit macerásabb a májfogyasztás, de így a legegészségesebb :)

És abban bízzunk, hogy a fogsorod is megváltoztattad azon a bizonyos magasabb szinten, mert ugye a fogsorod még nem arról árulkodik, hogy te kimondottan növényevő lennél...

2013. dec. 9. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Az élő állatevésre kíváncsi lennék. Furának érzem hogy vonz.. de egyszerűen.. mondjuk egy kis polip.. vagy nagyon nagyon friss hal.. csábító. Azt mondják tele van életenergiával, és sokkal táplálóbb.
2013. dec. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!