Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A proteinpor hogyan hat egy...

A proteinpor hogyan hat egy fejlődő szervezetre?

Figyelt kérdés
14éves vagyok most lépek be a 15éves korba kayakozok, és az edző már rendszeresen mondja nekünk, hogy gyúrás után vigyünk be fehérjét a szervezetbe.(joghurtot, tejfölt, főtt tojást)Szerinte jövőre már ihatunk ilyen porokat.Az osztálytársam szintén kayakozik egy évvel idősebb és napi kettőt iszik és én is olyan vagyok ha másiknak olyan van akkor nekem is olyan kell szerintetek szedjek? Megállok a növésbe ilyen félelmeim vannak(most az olyan komenteket hanyagoljuk hogy "helyesírás nem játszik?" ,vagy "mit állnál meg olvass utána" "google" )

2013. nov. 22. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyanugy hat rád mintha csirkét ennél nem állit meg a növekedésben csak a hülye ember keveri a táp kieget a koxszal
2013. nov. 22. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány kg-os vagy ?
2013. nov. 22. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja bocs nem írtam 59-60kg 167-168cm ezek között ingázok. :D
2013. nov. 22. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg előbb a dobozát. Azon van a törzskönyvezés éve. Az oéti.hu honlapon pedig évek szerint jelölik, melyik tálálékkiegészítő számít elfogadhatónak (zöld pipa).

Ha nem ilyen jelzésű, amit ajánlottak, felejtsd el.

2013. nov. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!