A porcot tartalmazó étel jótékony hatással van a szervezetre? Pl csontképzés?
Csontképzésre Calcivit,dió, mák...
A porcokra kocsonya, étkezési zselatin...
A kalcium kevés! A kalcium bevitelünk bőven elég, sok.. d-vitamin kell a kalcium hasznosulásához!
Csontokra a d-vitamin fogyasztás, a tápanyagfelszívódást gátló gabonák elhagyása jó, valamint az edzés (a mozgás terhelés a csontoknak is!).
A porcok a porcszövetünk számára tartalmaznak tápanyagokat. Alap esetben eleget. Ha panaszok vannak, amik a gabona elhagyás után is megmaradnak, akkor kondroitin szulfát, MSM, zselatin fogyasztás mind segíthetnek. Ilyenek vannak a legtöbb porcerősítő termékben, nekem anno a kondroitin szulfát is bejött -mint tömény hatóanyag-tápanyag- de egy Béres Porcerő is általában pozitív visszajelzéseket kap.
Nos, én vásároltam.. akarat kérdése. Én úgy voltam vele hogy jól jött.
--
Teljes mértékben igazad van, a porc is jó, okos dolog ha megeszi az ember! Zselatin is van benne, meg a bőrben. C-vitaminból kevéshez jutunk növényekből, pedig az is kell a kollagénünk szintetizálásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!