Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez hogy lehet...

Szerintetek ez hogy lehet hogy nagyon sokat eszek de mégsem hízok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,173 cm és 56 kg. A családomban senki sem túlsúlyos,mindenki sovány,átlagos. Lehet ezért?

2013. febr. 11. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Genetika. Én is ilyen vagyok. Akkor sem tudnék zsírt felszedni, ha az anyagcserém nem lenne gyors, de így meg pláne.
2013. febr. 11. 20:24
 2/8 anonim válasza:
Énis így vagyok,lassan 30 felé.Genetika,stressz.
2013. febr. 11. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Genetika, én is ugyanígy vagyok. Plusz gyors az anyagcserém is. :) 17/L
2013. febr. 11. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Típus (vagy genetika).

DE!

Az emésztés bármikor tönkremehet, ami másokat 'hizlal' az neked is okozhat egészségügyi problémákat.. aztán csak azt veszed észre 20+ 30+ évesen hogy a fenébe is, egy részt nem túl jó állapotban van az egészséged, hízékony lettél, mindez pedig táplálkozásra visszavezethető.. Én ajánlom az odafigyelést már most.

2013. febr. 11. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A mi családunk is ilyen. Apám sokáig 62-63 kg volt, csak 40 felé kezdett el hízni. Én most 70 kg vagyok, de sokáig 57-58 voltam. Gyors az anyagcserém, ez genetika, de hízni akkor is szinte bárki tud. Én is mindig sokat ettem, viszont szinte csak szénhidrátokat. Akkor kezdtem el hízni/izmot felszedni, amikor itthon edzés mellett fehérjédús kajákat is ettem már naponta többször. Tojást, húst, sajtot teljes kiőrlésű kenyérrel, rizzsel.
2013. febr. 12. 17:02
 6/8 anonim válasza:
Èn 15 èves vagyok ès 170 cm 50 kg mèg az isten se tudna rámtenni 1 kilot se ez a genetika hibája!!! :/
2014. jún. 18. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
ÉN is ilyen voltam, voltam én 52 kiló is 172 cm mellett, aztán az orvoslás közbeszólt, kitalálták hogy inzulinrezisztenciám PCOS-em van meg midnen ami ma nagyon "divat", csak nem volt olyan szi9nten hogy gyógyszerezni meg diétáznom kellett volna. Plusz hormont szedettek velem mert nem volt mensim 1 éve. 13 kilót híztam alig több mint 2 hónap alatt. Utálom magam most tönkrement az emésztésem és emiatt is hízok.. Ne szedjetek gyógyszereket. Mint később kiderült semmi baja a cukromnak azért magas kicsit az inzulin mert híztam a terheléses cukorteszt előtti hónapokban 56 kg-ra és a hízás plusz inzulinnal jár. A mensim miatt keleltt hízni, meg is jött a plusz 13 kiló után. (56 kilósan mgé nem, 65nél már igen). CSak ez nem ér, amikor csinos voltam akkor kezdett elsorvadni a méhem, aztán most csúnya vagyok, folyton puffadok és megy a hasam és akkora mint egy labda, híok, szomorú vagyok és elkezdtem zabálni, bár régen amikor ennyit ettem semmi nem jött fel, mondjuk amióta leálltam a gyógyszerekkel azután kezdtem zabálni kb ilyen "mindegy úgyis elhíztam" alapon, és azóta 1 kilót híztam még 66-ra. Ezt az egy kilót 2 hónap "zabálás" után. Hülyeség az összes diéta és gyógyszer egyaránt. Ne sokat egyél üres szénihdrátokat én amikor 160 g ch diétán voltam is híztam mert teljes kiőrlésű kenyereket meg fehérjét ettem de nem zsírként jött még akkor fel.. (a hormontablettától vizsotn igen.)
2016. ápr. 11. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
ÉN is ilyen voltam, voltam én 52 kiló is 172 cm mellett, aztán az orvoslás közbeszólt, kitalálták hogy inzulinrezisztenciám PCOS-em van meg midnen ami ma nagyon "divat", csak nem volt olyan szi9nten hogy gyógyszerezni meg diétáznom kellett volna. Plusz hormont szedettek velem mert nem volt mensim 1 éve. 13 kilót híztam alig több mint 2 hónap alatt. Utálom magam most tönkrement az emésztésem és emiatt is hízok.. Ne szedjetek gyógyszereket. Mint később kiderült semmi baja a cukromnak azért magas kicsit az inzulin mert híztam a terheléses cukorteszt előtti hónapokban 56 kg-ra és a hízás plusz inzulinnal jár. A mensim miatt keleltt hízni, meg is jött a plusz 13 kiló után. (56 kilósan mgé nem, 65nél már igen). CSak ez nem ér, amikor csinos voltam akkor kezdett elsorvadni a méhem, aztán most csúnya vagyok, folyton puffadok és megy a hasam és akkora mint egy labda, híok, szomorú vagyok és elkezdtem zabálni, bár régen amikor ennyit ettem semmi nem jött fel, mondjuk amióta leálltam a gyógyszerekkel azután kezdtem zabálni kb ilyen "mindegy úgyis elhíztam" alapon, és azóta 1 kilót híztam még 66-ra. Ezt az egy kilót 2 hónap "zabálás" után. Hülyeség az összes diéta és gyógyszer egyaránt. Ne sokat egyél üres szénihdrátokat én amikor 160 g ch diétán voltam is híztam mert teljes kiőrlésű kenyereket meg fehérjét ettem de nem zsírként jött még akkor fel.. (a hormontablettától vizsotn igen.) szóval lehet egyjó kis fogamzásgátló segítene, de ne szedj! Örülj hogy vékony vagy!
2016. ápr. 11. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!