Miért jobb a hidegen sajtolt olaj? Ha főzni meg bőrápolásra akarom jó a melegen sajtolt is, nem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 16:49
1/2 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogyan sajtolt. Hanem hogy milyen zsír, első sorban.
2/2 anonim válasza:
Azért jobb, mert a melegen sajtolt olaj egy része megég az eljárás során, és a rendszeresen fogyasztott korom rákot okozhat.
Bőrápolásnál ez nem tényező, ugye. De akkor is fennáll az, hogy hő hatására a hasznos anyagok egy része lebomlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!