A szőlőcukor mennyire egészséges?
Az ember nem cukorevő.. ennyi.
Attól, hogy egy kis szőlőcukor nem okoz akut betegséget, még értelmetlen. És rossz szokás a fogyasztása.. egy olyan trend része, ami idővel bizony krónikus betegségekhez vezet.
Most csak a szőlőcukor, holnaptól meg már reggel-délben-este tésztát, rizst fogunk enni.. az meg már nem csak egy kis apróság lenne.
Miért kellene szőlőcukrot fogyasztani, függetlenül attól, hogy eredményezhet-e károkat vagy sem ?
Nyilván vannak semleges termékek, amelyek se nem kiváltképp előnyösek, se nem okoznak súlyos problémákat, de a kérdés az az, hogy minek fogyasztana valaki ilyen termékeket, hogyha van ezeknél számos jobb választás is ? A szőlőcukor, az alkohol, az édesítőszerek stb. , ezek mind olyan dolgok, amelyek nélkül a szervezet nagyon jól megvan, persze fogyasztani lehet őket, mert nem fog helyben összeesni valaki ezektől, de felesleges bevitel és tényleg semmilyen hasznos részük nincs.
Ha az egészséges és természetes összetételű táplálékból építi fel magának az étrendjét bárki is, akkor a szőlőcukor és az ehhez hasonló töltetek az utolsó dolgok, amelyek hiányozni fognak.
Hozzáteszem, hogy attól mert nem okoznak súlyos problémákat, ahogyan az előző hsz-ban írtam, attól még nem jelenti azt, hogy semmilyen problémákat nem okoznak.
Tehát a szőlőcukortól mondjuk nem lesz valaki cukorbeteg, de lehetnek súlyproblémái, vércukor ingadozásai stb.
Hasonlóképpen az alkoholtól nem lesz valakinek cirózisa, de ugyancsak lehetnek súlyproblémái, főleg ha a megszokott alkoholmennyiség napi több üvegnyi sörből áll.
Stb. , stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!