Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Magas a koleszterinem. Mit...

Magas a koleszterinem. Mit egyek, amit könnyű elkészíteni? (Kamionsofőr vagyok)

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Állítólag a dohányzás is nagy mértékben növeli a koleszterin szintet. De ebben is kételkedem, mostanában divat mindenért a cigit okolni, az lett a népellenség.
2013. nov. 20. 04:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyanez a gondom, s én is kamionos vagyok. Az orvos jól leb.xott a múltkor. Vérzsír, koleszterin az egekben, vérnyomásom 217. A vérnyomásra már szedek gyógyszert, az rendeben levőnek látszik, mérem. Azt mondta a doki, ne egyek, ne igyak azt most hogy? Tolja az ember egész nap, estére a vasat is meg tudnám enni, bevágok két - három sört, aztán szunya. Ez nem jó, de koplalni nem bírok.

Én svéd pályát járok az utóbbi években, a kompon, a kabinban mindig fekvőtámaszozom. Sok paradicsomlevet iszom, ha itthon vagyok úszni járok. Próbálok rizst enni, szószokkal, a hajón, ha lehet, minél több halat. De ennél többet nemigen bírok tenni. Az a furcsa, hogy a közérzetem jó, 110 kiló vagyok, de jórészt izom, némi pocak, de 38 évesen sofőrként ez nem kirívó.

2013. nov. 20. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Minél kevesebb ch.

Minél több zöldség, ez mint szénhidrát nem gáz.

Hal, hús.. és testmozgás. Igazából ennyi :)

Vérnyomásra testmozgás, ch szegény táplálkozás (rizs ? az keményítő..) VAGY gyógynövények tökéletesen jók, tehát fölösleges a drága gyógyszer.

2013. nov. 20. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!