Magas a koleszterinem. Mit egyek, amit könnyű elkészíteni? (Kamionsofőr vagyok)
Ugyanez a gondom, s én is kamionos vagyok. Az orvos jól leb.xott a múltkor. Vérzsír, koleszterin az egekben, vérnyomásom 217. A vérnyomásra már szedek gyógyszert, az rendeben levőnek látszik, mérem. Azt mondta a doki, ne egyek, ne igyak azt most hogy? Tolja az ember egész nap, estére a vasat is meg tudnám enni, bevágok két - három sört, aztán szunya. Ez nem jó, de koplalni nem bírok.
Én svéd pályát járok az utóbbi években, a kompon, a kabinban mindig fekvőtámaszozom. Sok paradicsomlevet iszom, ha itthon vagyok úszni járok. Próbálok rizst enni, szószokkal, a hajón, ha lehet, minél több halat. De ennél többet nemigen bírok tenni. Az a furcsa, hogy a közérzetem jó, 110 kiló vagyok, de jórészt izom, némi pocak, de 38 évesen sofőrként ez nem kirívó.
Minél kevesebb ch.
Minél több zöldség, ez mint szénhidrát nem gáz.
Hal, hús.. és testmozgás. Igazából ennyi :)
Vérnyomásra testmozgás, ch szegény táplálkozás (rizs ? az keményítő..) VAGY gyógynövények tökéletesen jók, tehát fölösleges a drága gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!