Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fagyasztott páclé?

Fagyasztott páclé?

Figyelt kérdés
Múltkor bepácoltam egy egész tyúkot, mert meg akartam sütni, de megtudtam hogy azt nem jó sütni, úgyhogy betettem éjszakára a páclében a hűtőbe(víz,olaj,só,bors,fokhagymapor), majd másnap megfőztem pörköltnek és a páclevet beleöntöttem egy befőttesüvegebe és betettem a mélyhűtőbe. Holnap csirkecombot akarok sütni, ráöntehem a fagyasztott páclét? Nem lesz bajunk tőle? Lehet még használni?
2013. nov. 18. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet használni, de sütve is jó lett volna a tyúk.


Viszont a nyers hússal érintkező pácokat ne igen tedd el későbbi felhasználásra, ez nem higiénikus szokás. Nem azért, mert konkrétan bajod lesz tőle. De elvben lehetne.. akár. Egyszerűen mikrobiológiailag kell tisztaságot tartani, a nyers húst pedig nem tekintjük tisztának. Innentől a páclevet sem amit használtál :)

Nem véletlenül nincsen olyan recept vagy ajánlás hogy tegyük el a páclét, ez nem egy nagy ötlet :)

2013. nov. 19. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ráöntheted, ha nem túl szilánkos..:D

Üvegben nem szerencsés fagyasztani, mert szétnyomja.

2013. nov. 27. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!