Mit tegyek? Nagyon hanyingerem van!
Figyelt kérdés
Menstrualok es ramjott az ossze vissza zabalas. Nem ettem en sokat csak pl ket kocka csoki, egy banan, cukorka, egy kis suti.. Normalisabb kajabol csak egy piritost ettem. Iszonyu hanyingerem van a sok edestol. Mit tegyek?
Hallottam a szodabikarbonarol, de a szodabikarbonas vizet ne birom lenyelni. Ugy nem lehet, hogy beveszem a szamba a szodabikarbonat es leoblitem viztel? Es mennyit? Meg az nem baj, hogy az elobb vettem be a berescseppet is?
Elore is koszonom a valaszokat
2013. nov. 11. 21:28
1/2 anonim 

válasza:

Szódabirkarbóna vagy lúgos víz. De a sima szénsavas víz is hatásos sokszor.
2/2 anonim válasza:
Hányinger ellen jó az is ha sok szódát iszol vagy ásványvizet abban van szén-dioxid és tudsz büfizni (tudom undi de hatásos)! E mellett pedig sóhajts nagyokat és jobban leszel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!