170 cm vagyok és 64 kg (ruha nélkül). Ez jó?
A BMI szerint jó, elég izmos pl. a lábam is. Szerintem nem vagyok kövér, de kéne fogynom 5-6 kilót, néha szoktak szivatni, hogy milyen vastag a combom, meg hogy kövér vagyok...
Heti 3x eljárok futni, meg főzelékeket eszem, odafigyelek.
Szerintetek mit csináljak, jók az arányaim?
17/l
É nagyon nem vagyok izmos..de vastagak a csontjaim,és olyan 174 körül vagyok..de csak 14 éves ><' de nem is bánom annyira,mert legalább eloszlik rajtam a kiló..
de gondolom azért vagyok 9 kilóval kevesebb,mert kb,hogy elől deszka hátul léc..meg fiatalabb is vagyok,de amúgy szerintem teljesen jó vagy 17 évesnek.. .P
Van barátom, nagyon jól meg is vagyunk.
Ő egyébként sportoló és mindig mondja, hogy csinos vagyok, de én meg nem tetszem magamnak.
Na mindegy, futok, jól eszem és addig nem hagyom abba (utána sem), amíg jól nem érzem magam.
Remélem, tényleg menni fog:)
Nem látunk.
Ha képet töltesz fel, nyugodtan vegyél fel ruhát, és takard ki az arcodat. Ez után tudunk válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!