Ettől lehetne nagyobb a mellem?
159cm és kb 45 kg vagyok 70-75/A-s mellmérettel. A kérédsem az lenne ,hogyha elkezdenék rendzsresen és egyre többet enni, akkor az meglátszana e a mellemen? Esetleg van olyan étel ami pont jó helyen rakódna le?:P (mell, fenék)
Egyik bnőmnek rövid idő alatt elég sokat a nőtt a melle:O
nemfeltétlen, lehet h kur-va nagy lesz tőle a hasad, meg a segged, de a melled marad ugyanakkora....vagy esetéeg a hátad nő meg, mer oldalra háj rakódik, és akkor nem 70-75/A-s leszel, hanem 80-85/A-s, na azzal leszel aztán igazán vonzó....
a 70, 75, 80, 85 stb ugyanis a hátad körméretét jelenti. a betűk jelentik a melled nagyságát.
Lehet, hogy hülyeséget írok, de a Neveletlen hercegnőben Miának a rengeteg húsfogyasztástól nőtt a melle.:D
Egyébként nekem is jól jönne egy kis házi mellnövesztés;)
én is olvastam :D
ugye? jó lenne ha lehetne vmi természetes módja :P hát még várok válaszokat, de addig is megpróbálok többet enni, így is mondják, h vékony vagyok:D
Lehet, hogy hülyeséget írok, de az egyik Karib Tenger Kalózaiban elment a Jack a világ végére.
Akkor ez most a valóságban is így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!