Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettől lehetne nagyobb a mellem?

Ettől lehetne nagyobb a mellem?

Figyelt kérdés

159cm és kb 45 kg vagyok 70-75/A-s mellmérettel. A kérédsem az lenne ,hogyha elkezdenék rendzsresen és egyre többet enni, akkor az meglátszana e a mellemen? Esetleg van olyan étel ami pont jó helyen rakódna le?:P (mell, fenék)

Egyik bnőmnek rövid idő alatt elég sokat a nőtt a melle:O

2009. nov. 16. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Oda is megy valamennyi ha hízol, de olyan nincs hogy csak mellre hízz, szóval nem biztos hogy meg leszel elégedve ha a combod, hasad, meg mindened is nagyobb lesz:)
2009. nov. 16. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

nemfeltétlen, lehet h kur-va nagy lesz tőle a hasad, meg a segged, de a melled marad ugyanakkora....vagy esetéeg a hátad nő meg, mer oldalra háj rakódik, és akkor nem 70-75/A-s leszel, hanem 80-85/A-s, na azzal leszel aztán igazán vonzó....

a 70, 75, 80, 85 stb ugyanis a hátad körméretét jelenti. a betűk jelentik a melled nagyságát.

2009. nov. 16. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyeséget írok, de a Neveletlen hercegnőben Miának a rengeteg húsfogyasztástól nőtt a melle.:D

Egyébként nekem is jól jönne egy kis házi mellnövesztés;)

2009. nov. 16. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:

én is olvastam :D

ugye? jó lenne ha lehetne vmi természetes módja :P hát még várok válaszokat, de addig is megpróbálok többet enni, így is mondják, h vékony vagyok:D

2009. nov. 16. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyeséget írok, de az egyik Karib Tenger Kalózaiban elment a Jack a világ végére.

Akkor ez most a valóságban is így van?

2009. nov. 18. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem míg a mellméretedre figyelsz, addig hanyagolsz mindent, ami igencsak vonzóvá tesz. Sőt, ellenük is dolgozol. Hogy példákat is mondjak: igéző tekintet, szép arc, kis termet, kis mell... :D Más szóval egyáltalán nem tragédia, hogy olyan vagy, amilyen vagy. Sőt.
2009. nov. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!