Mit egyek, ha? (bővebben lent)
Elég egészségetelenül táplálkozom, de egyszerűen nem bírok egészséges ételeket enni. Nagyon sok kenyeret eszem, meg húst...
Igy nőttem fel, a gyümölcsöktől, zöldségektől - ha csak azt eszem (kenyeket, húst, más nehéz/zsíros ételeket) nem, akkor rosszul vagyok... hányingerem van, megfájdul a fejem, nem lakok jól, tehát nem érzem jól magam.
Még semmi bajom nincs, fiatal vagyok, de tudom hogy hosszú távon ártok az egészségemnek, a szervezetemnek...
Az utóbbi időben próbáltam kivonni a kenyeret az étrendemből, néhány napra sikerült de csak vissza tértem, mert egyszerűen nem tudom mit egyek, hogy jól lakjak!
Igy meg folyton az evés járt a fejemben, meg a kenyér...
Nem vagyok kövér, sem túlsúlyos (172 cm magas, 54 kg), narancsbőröm viszont van rendesen... Tudom, hogy a táplálkozásomon kéne változtatnom, de elég nehéz egy ilyen családban, ahol mindenki a "szemetet" eszi...
Mit tanácsoltok? Nagyon megköszönnék minden ötletet, tippet!
Egy cipőben járunk... bár én nem vagyok rosszul a pusztán gyümölcs-zöldség étrendtől sem... amennyit tudsz, egyél folyamatosan zöldséget és gyümölcsöt, de nem csak azt...
Kérdd meg a szüleidet, hogy vegyenek zöldséget és gyümölcsöt... és fogyaszd őket...
Nekem ezzel így nagyjából sikerült egészségesnek mondható étrendet összeállítani...
Igazán akkor fogsz tudni teljesen egészségesen étkezni, ha elköltözöl a családi fészekből, és magadnak kell megteremteni a dolgokat...
Kitartás! :)
Remélhetőleg az már nincs olyan messze, minimum egy-két év. :)
Köszi, neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!