Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szoktathatnám le a...

Hogyan szoktathatnám le a barátnőmet a kóláról?

Figyelt kérdés

Csak kólát iszik, egyszerűen nem iszik mást,naponta 2-5 liter kólát iszik meg, többnyire nem coca colát hanem olcsó löttyöket.

Nagyon egészségtelen úgyhogy szeretném leszoktatni róla, mit tanácsoltok?

2013. nov. 2. 00:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A #6 által belinkelt cikkből:

szakértő szerint a nőnek és családjának is komolyabban kellett volna vennie olyan figyelmeztető jelzéseket, mint az, hogy már évekkel a halála előtt kihullott az összes foga valószínűsítetten a túlzott kólafogyasztás miatt, vagy hogy gyermekei közül némelyik fogzománc nélkül született.

Fogzománc nélkül született gyerek. Kihullt az összes foga.

Borzasztó. Egyébként egy fogat beletesznek 1 pohár colába: pár nap után eltűnik (feloldódik)

Nem elég a terhességkor leállni!!!!!

2013. nov. 2. 09:04
 22/26 anonim ***** válasza:

#4#7 a light sem jobb: nem hízal annyira , de az összes többi káros hatás ott marad!!, + még az aszpartam édesítő káros hatása: az lerakódik a szervekben és károsabb, mint a cukor.

[link]

2013. nov. 2. 09:15
 23/26 anonim ***** válasza:
(a magzatban már ott van a tej és a végleges fog fogcsírája, azt károsítja.. ) Szerintem dönteni kell: vagy leszokik, vagy nincs család, sőt elég hamar nincs élete sem.
2013. nov. 2. 09:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha ő nem akar leszokni a kóláról, akkor sajnos te sem tudod erővel leszoktatni.

Mondhatod neki, hogy aggódsz az egészsége miatt, de ha őt magát ennyire nem érdekli a saját egészsége...

2013. nov. 2. 11:15
 25/26 anonim ***** válasza:

18: "nem kell a kólát ipari méregnek beállítani..."

Senki sem akadna fenn, ha azt írná a kérdező, hogy pár naponta megiszik egy fél literes üveggel.

Jó, az sem az egészséges, de különösebb egészségkárosodása nem lenne.

Viszont itt napi szinten nagy mennyiségről beszélünk.

2013. nov. 2. 11:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Vegyetek különleges teákat.Olyan sokféle finomabbnál finomabb tea van.Én is rengeteg cukros üdítőt ittam,aztán elkezdtem átszokni a teázgatásra.Pl egy fincsi recept.Valami gyümölcstea,persze nem aromás,hanem igazi pl.Teekanne,Millford,-szóval készítessz egy finom gyümiteát a barátnődnek,és teszel bele egy csipetnyi fahéjjat,igazi citromlevet,pici vaniliás cukrot és mézet.Ha elkezdtek valami érdekesebbet kipróbálni mint a kóla ,lehet leszokna róla.Vagy csináljatok gyümölcskoktélt,frissen csavart gyümölcsléből.Lepd meg egy ilyen gyümölcsitallal.Nem szabad erőltetni,hogy leszokjon,csak igyon mást is,aztán ha többször mást iszik akkor keesebb kóla lesz a napi adag.Sok türelem és kedvesség,semmi veszekedés,meg elhagylak ha nem...!Ha szereted őt akkor ne hallgass az ilyen tanácsolókra,te vagy mellette ne hagyd egyedül a bajban,mert ő bajban van,csak nem tud még róla!Kitartást!
2013. nov. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!