Hogyan szoktathatnám le a barátnőmet a kóláról?
Csak kólát iszik, egyszerűen nem iszik mást,naponta 2-5 liter kólát iszik meg, többnyire nem coca colát hanem olcsó löttyöket.
Nagyon egészségtelen úgyhogy szeretném leszoktatni róla, mit tanácsoltok?
Szia!
Én ugyan nem vagyok kóla függő, de én sem rajongok a vízért, szóval gyümilevezek DE! Apukámtól kaptam narancs ízű C vitamin pezsgő tablettákat. Kipróbáltam és teljesen olyan íze volt mint a Fanta narancs ízű szénsavas üdítőnek, azzal a különbséggel hogy ez vitamin tabletta tehát egészséges.
Ha esetleg abba belemenne, hogy a kólát fantára váltsa a fanta helyett meg narancs ízű C vitamin tablettát adnál neki észre sem venné a különbséget így vitaminhoz is jutna és nem kellene tartani az egészségügyi problémáktól. Ezt nyugodtan ihatja terhesség alatt is :)
Ó persze, abbahagyja :)
A coca cola sem jobb egy fokkal sem, mint az olcsóbb löttyök, sőt, az olcsóbb löttyök még talán jobbak is, mert lehet, hogy abban nincs koffein (nézd meg a feliraton), csak kóla ízű. Ez esetben semmivel nem rosszabb, mint a többi cukrozott, aromával ízesített üdítőitalnak nevezett lötty.
Annyiból jobb esetleg, hogy kóla ízű, tehát nem kóla csak az íze olyan, nem elemezgettem, hogy mi van benne, most akkor jobban szereti a kólát mint engem? :(
Abba sem ment bele, hogy minden második nap igyon csak kólát.Olyan mint egy drogfüggő, csak a kóla.
De igenis, a cola ipari méreg.
és ha gyereketek lesz, sem fog leszokni róla, arról nem is beszélve, hogy sokkal előbb le kéne szokjon. És mivel a gyerek ezt látná az anyjától, a vizet csak onnan ismerné, hogy abban fürdik.
Nekem 10 éves gyerekem van, és vizet iszik, ezt szereti, ez veszi el a szomját, nagyon ritkán veszünk cukros üdítőt, leginkább akkor, ha vendégek jönnek.
De a legtöbb ismerős gyerek meg sem issza a vizet, mert ezt hozzák otthonról.
Keress inkább egy normális csajt magadnak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!