Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szoktathatnám le a...

Hogyan szoktathatnám le a barátnőmet a kóláról?

Figyelt kérdés

Csak kólát iszik, egyszerűen nem iszik mást,naponta 2-5 liter kólát iszik meg, többnyire nem coca colát hanem olcsó löttyöket.

Nagyon egészségtelen úgyhogy szeretném leszoktatni róla, mit tanácsoltok?

2013. nov. 2. 00:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
azt mondta a terhesség alatt majd abbahagyja, és még előtte leáll pár hónappal
2013. nov. 2. 01:30
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát persze....
2013. nov. 2. 01:34
 13/26 anonim válasza:
100%

Szia!

Én ugyan nem vagyok kóla függő, de én sem rajongok a vízért, szóval gyümilevezek DE! Apukámtól kaptam narancs ízű C vitamin pezsgő tablettákat. Kipróbáltam és teljesen olyan íze volt mint a Fanta narancs ízű szénsavas üdítőnek, azzal a különbséggel hogy ez vitamin tabletta tehát egészséges.

Ha esetleg abba belemenne, hogy a kólát fantára váltsa a fanta helyett meg narancs ízű C vitamin tablettát adnál neki észre sem venné a különbséget így vitaminhoz is jutna és nem kellene tartani az egészségügyi problémáktól. Ezt nyugodtan ihatja terhesség alatt is :)

2013. nov. 2. 01:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért ne felejtse el, hogy a gyermekvállalás nem csak 9 hónapos inkubátort jelent az anya részéről ami alatt egészségesen kell élni, hanem évekkel előtte célszerű vigyázni és nem tönkretenni a szervezetet, továbbá ha kibújt a gyerek, azt egészségesen kell táplálni és példát kell neki mutatni...
2013. nov. 2. 01:37
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ó persze, abbahagyja :)

A coca cola sem jobb egy fokkal sem, mint az olcsóbb löttyök, sőt, az olcsóbb löttyök még talán jobbak is, mert lehet, hogy abban nincs koffein (nézd meg a feliraton), csak kóla ízű. Ez esetben semmivel nem rosszabb, mint a többi cukrozott, aromával ízesített üdítőitalnak nevezett lötty.

2013. nov. 2. 01:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Annyiból jobb esetleg, hogy kóla ízű, tehát nem kóla csak az íze olyan, nem elemezgettem, hogy mi van benne, most akkor jobban szereti a kólát mint engem? :(

Abba sem ment bele, hogy minden második nap igyon csak kólát.Olyan mint egy drogfüggő, csak a kóla.

2013. nov. 2. 02:01
 17/26 anonim ***** válasza:
miért lenne jobb ha kólaízű? ekkora baromságot... mert mesterséges aroma és nem az alapanyagokból van előállítva? a cola receptje meg mai napig titkos, de sejtik mi van benne, fahéj, citrom stb. semmi káros, ami káros a koffein és a cukor benne. a hülye városi legendák(tisztítószer, fog szétrohasztása) meg meg lettek cáfolva, bármelyik szén és foszforsav tartalmú üdítővel meg lehet csinálni. Mindent lehet, csak mértékkel, a barátnőd már tényleg beteges, hogy 5 litereket iszik, és feladná érte a párkapcsolatát.
2013. nov. 2. 02:23
 18/26 anonim ***** válasza:
De ugyanígy káros lenne, ha egy tortát enne meg minden nap, ettől még ehetünk tortát... remélem érted mire célzok, nem kell a kólát ipari méregnek beállítani...
2013. nov. 2. 02:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem tudom, te hogy állsz intelligencia terén, de a barátnőd nyilvánvalóan nem rendelkezik sok ésszel. Úgy is mondhatnám, hogy teljesen idióta. Igazából Te járnál a legjobban, ha szakítanátok.
2013. nov. 2. 03:41
 20/26 anonim ***** válasza:

De igenis, a cola ipari méreg.

és ha gyereketek lesz, sem fog leszokni róla, arról nem is beszélve, hogy sokkal előbb le kéne szokjon. És mivel a gyerek ezt látná az anyjától, a vizet csak onnan ismerné, hogy abban fürdik.

Nekem 10 éves gyerekem van, és vizet iszik, ezt szereti, ez veszi el a szomját, nagyon ritkán veszünk cukros üdítőt, leginkább akkor, ha vendégek jönnek.

De a legtöbb ismerős gyerek meg sem issza a vizet, mert ezt hozzák otthonról.

Keress inkább egy normális csajt magadnak:))

2013. nov. 2. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!