14 éves vagyok szeretnék lefogyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mozogni nem igazán van vanidom mivel 8.os vagyok. Midig husi alkat voltam aztán megnyultam nagyon örültem mozogtam is aztan abba kellett hagynom es azóta nagy meghiztam.a baratomnak sem felelek mar meg Milyen megoldás van a mozgason meg a szokasos ne egyel csokit kenyeret szovegen kivul? Gondolom fogyózni még koran .köszönöm a segítséget2013. nov. 1. 21:11
1/3 anonim 

válasza:

Én az általános iskola 7-8. osztályában úgy "fogyóztam", hogy ebéd után nem ettem semmit, csak vizet ittam. Ez nálam azt jelentette, hogy 3 óra után nem ettem egy falatot sem. Az első néhány héten sokszor éhes voltam, aztán hozzászokott a szervezetem. Nem mondom, hogy ez jó módszer, de nálam bevált.
2/3 A kérdező kommentje:
És így sikerült leadnod pár kilót? :)
2013. nov. 1. 23:50
3/3 anonim válasza:
Szia én is 14 vagyok :) Talán van 1 órád mozogni,nem minden nap esetleg 2-3 naponta.Én ugrókötelezek és hullahopp karikázok.Csak vizet iszok és 6 óra után nem eszek semmit.2 hónapja csinálom nekem nagyon bevállt.2 hónap alatt 5 és fél kilót fogytam.Ennyi idős korban talán nem is jobb ennél sokkal többet fogyni.Én ezt tudom neked tanácsolni :) Sok sikert és kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!